Nestle Nigeria Aptitude Test past questions and answers
2018 updated Nestle Nigeria (Dragnet style) Aptitude test past questions practice for Supply-chain and all graduate jobs/roles. Gain the needed confidence to pass the test faster and easier. Next Nestle Nigeria (Dragnet style)Aptitude Test is Happening Soon!
Teststreams is not affiliated with Nestle Plc and information on their tests is based on our own research.
Sample Nestle Nigeria Aptitude Test past questions and answers
‘Dumbards’ champagne house, a company based in the south of France, employ local workers only. The reason behind this policy is that Dumbards promote their products as home-crafted, ‘lovingly-made’. They believe that by employing local workers, their products appear more exclusive, and therefore, more expensive. In recruiting its workers, Dumbards place advertisements in the local newspaper and shop windows. They are heavily sceptical about the internet and refuse to advertise on it. Another way in which Dumbards recruit their staff is via recommendations from current employees. In September last year, the company was taken over by an American businessman who is keen to rebrand the company. He wants Dumbards to be more metropolitan and intends to open the selection process to workers from other EU countries. This idea has been controversial and may lead to strike action by current employees.
Based on the information in the passage, which one of the following statements is true? a. Dumbards employ local workers as it is cheaper b. Dumbards refuse to use internet advertising due to bad experiences c. Dumbards rely exclusively on recommendations from current employees d. Dumbards only employ local workers to appear exclusive. Explanation: a. The passage makes no reference to the expense of hiring local workers. For this reason, option a is incorrect. b. The passage identifies that ‘Dumbards’ refuse to advertise via the internet. However, there is no reference to a ‘previous bad experience’. The passage asks you to answer the question based solely on the information in the passage. For this reason, option b is incorrect. c. The passage identifies that ‘Dumbards’ use recommendations from current employees in their selection process. However, this is not the only method of selection employed by the company. The passage notes that advertisements are also placed in shop windows and the local newspaper. For this reason, option c is incorrect.